ЗА ВРЪЗКА С НАС:

+359877554533
от понеделник до петък

от 09:00 ч. до 17:00 ч. 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Всяка закупена стока от онлайн магазин за дамски дрехи WWW.NMODA.BG, с изключение на бельо, подлежи на връщане или замяна в рамките на 14 дни от датата на получаване. Продуктът трябва да е с етикет, да не е носен, изцапан или изпран. Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари или парфюм. Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна или ако не е спазен срокът за връщане, той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

Долнища не бельо се изпращат само с преглед, а всички останали продукти от категория бельо се изпращат с преглед и тест. Клиентът има право да върне бельо само след преглед. 

ВРЪЩАНЕ

Връщането на продукт става само по куриер. Сумата за върнатия артикул се възстановява след получаване на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост само по банков път. Пратки, изпратени с наложен платеж към нас, няма да бъдат приети. За целта е необходимо да ни предоставите следната информация на e-mail адрес sales@nmoda.bg:

1. Номер на поръчка; (Ако не разполагате с номера на поръчка, можете да посочите имената и телефонният номер на получателя на поръчката.)
2. IBAN и име на титуляра на банковата сметка;
3. Причина за връщането; (Тази точка е опционална - използва се единствено за събиране на статистика, с цел подобряване на електронния магазин.)

Ако продуктът отговаря на условията за връщане и ако е спазен 14-дневният срок за връщане, в рамките на 7 работни дни от получаване на върнатия продукт, сумата за него се възстановява по посочената от Купувача банкова сметка. Възстановява се само стойността на продукта/ите съгласно заявката, без разходите по доставка.

ЗАМЯНА. 

Не е нужно продуктът, който сте избрали за замяна да е на същата стойност с този, за който искате да го замените. Ако сумата на избрания продукт е по-малка, по Ваш избор може да Ви се запази като ваучер за пазаруване в електронния ни магазин WWW.NMODA.BG или да Ви се възстанови по посочена от Вас банкова сметка. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от вас артикул за замяна. Необходимо е да се свържете с нас предварително, за да ни уведомите за кой артикул искате да замените поръчаната стока. Можете да се свържете с нас чрез фен страниците ни във фейсбук и инстаграм, на телефон 0877554533 или като ни изпратите e-mail на електронен адрес sales@nmoda.bg.

Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите когато замяната се налага поради грешка или вина на NMODA (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на NMODA.

РЕКЛАМАЦИИ:

До 30 дни от датата на покупка имате възможност за предявяване на рекламация, ако закупената от Вас стока е дефектна и не може да се използва спрямо предназначението си. 

След вписването на рекламацията Търговецът има 30-дневен срок:

- да замени стоката с нова или
- да я преправи;

Ако се окаже, че нито едно от двете не е възможно,  то Клиентът има право:

- да получи обратно парите си;
- на отбив от цената;

Ние от наша страна ще направим всичко възможно за да удовлетворим очакванията Ви. При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас и ще направим всичко възможно за да разрешим случая, ако има такъв.

 
 
 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки