ЗА ВРЪЗКА С НАС:

+359877554533
от понеделник до петък

от 09:00 ч. до 17:00 ч. 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Всяка закупена стока от онлайн магазин за дамски дрехи WWW.NMODA.BG, с изключение на бельо, подлежи на връщане или замяна в рамките на 14 дни от датата на получаване. Продуктът трябва да е с етикет и да не е носен. Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари или парфюм. Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна или ако не е спазен срокът за връщане, той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

Долнища не бельо се изпращат само с преглед, а всички останали продукти от категория бельо се изпращат с преглед и тест. Клиентът има право да върне бельо само след преглед. 

ВРЪЩАНЕ

Връщането на продукт става само по куриер. Сумата за върнатия артикул се възстановява след получаване на върнатата пратка само по банков път. Пратки, изпратени с наложен платеж към нас, няма да бъдат приети. 

Данни за връщане:

с куриерска фирма Спиди:
получател: ЕН МОДА ЕООД
до офис на Спиди ПЛОВДИВ - ЛЕРИН [753]
тел. 0877554533;

с куриерска фирма Еконт:
получател: ЕН МОДА ЕООД
до офис на еконт Пловдив Христо Смирненски
тел. 0877554533;

За да се обработи връщането е необходимо да се предостави следната информация на e-mail адрес [email protected]:

1. Номер на поръчка; (Ако не разполагате с номера на поръчка, можете да посочите имената и телефонният номер на получателя на поръчката.)
2. IBAN и име на титуляра на банковата сметка;
3. Причина за връщането; (Тази точка е опционална - използва се единствено за събиране на статистика, с цел подобряване на електронния магазин.)

Ако продуктът отговаря на условията за връщане и ако е спазен 14-дневният срок за връщане, в рамките на 7 работни дни от получаване на върнатия продукт, сумата за него се възстановява по посочената от Купувача банкова сметка. Възстановява се само стойността на продукта/ите съгласно заявката, без разходите по доставка.

ЗАМЯНА. 

Не е нужно продуктът, който сте избрали за замяна да е на същата стойност с този, за който искате да го замените. Ако сумата на избрания продукт е по-малка, по Ваш избор може да Ви се запази като ваучер за пазаруване в електронния ни магазин WWW.NMODA.BG или да Ви се възстанови по посочена от Вас банкова сметка. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от вас артикул за замяна. Необходимо е да се свържете с нас предварително, за да ни уведомите за кой артикул искате да замените поръчаната стока. Можете да се свържете с нас чрез фен страниците ни във фейсбук и инстаграм, на телефон 0877554533 или като ни изпратите e-mail на електронен адрес [email protected].

Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите когато замяната се налага поради грешка или вина на NMODA (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на NMODA.

РЕКЛАМАЦИИ:

До 30 дни от датата на покупка имате възможност за предявяване на рекламация, ако закупената от Вас стока е дефектна и не може да се използва спрямо предназначението си. 

След вписването на рекламацията Търговецът има 30-дневен срок:

- да замени стоката с нова или
- да я преправи;

Ако се окаже, че нито едно от двете не е възможно,  то Клиентът има право:

- да получи обратно парите си;
- на отбив от цената;

Ние от наша страна ще направим всичко възможно за да удовлетворим очакванията Ви. При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас и ще направим всичко възможно за да останете доволни от досега си с нас.

 
 
 
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки