ЗА ВРЪЗКА С НАС:

+359877554533
от понеделник до петък

от 09:00 ч. до 17:00 ч. 

ЗА НАС

NMODA.BG е български онлайн магазин, който предлага луксозни и отличаващи се бански костюми и еротично бельо. 

Създаден през 2017 година като малък семеен бизнес, NMODA.BG бързо се превърна в един от любимите български сайтове за пазаруване сред дамите в България и продължава да се развива с много бързи темпове. NMODA е предпочитан бранд от огромна част от българските инфлуенсъри, които се припознават в нашия бранд - нещо, с което сме изключително горди. 

Нашата мисия е да предоставим на жените не само продукти от високо качество, но и изживяване на луксозен комфорт. Освен това, най-голямата ни цел е да повдигнем дамското самочувствие и да допринесем всяка една жена да заобича още повече своето тяло и да се чувства комфортно и секси в него.

Хиляди доволни клиенти ни се довериха, а най-голямата ни гордост е, че с минимални изключения, всеки докоснал се до нашите артикули, се връща отново и отново, което отдаваме както на високото качество на предлаганите от нас артикули, така и на индивидуалния ни подход при обслужването на всеки наш съществуващ или потенциален клиент.

Следвайки отблизо трендовете, с всяка нова колекция до сега, надминахме себе си и най-големите си очаквания и ще продължим да работим усърдно и да Ви изненадваме с все по-впечатляващи и различни модели.

Благодарим Ви, че избирате NMODA.BG. Екипът ни е на разположение и с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси. Можете да се свържете с нас чрез следните канали:

телефон: . +359877554533 (от понеделник до петък от 09:00 ч. до 17:00 ч.)
Instagram: https://www.instagram.com/nmoda.bg/
Facebook: https://www.facebook.com/nmoda.bg/
E-mail: [email protected]

Брандът NMODA е собственост на "ЕН МОДА" ЕООД, с ЕИК BG204237917, със седалище в гр. София.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки